Hvad behandler vi

Vi behandler alle sygdomme hos børn og unge fra de er nyfødte til unge voksne op til det 19. år. Børn & Unge klinikken har særligt fokus på og ekspertise i allergiske sygdomme, astma og børneeksem, hovedpine, mavesmerter, overvægt, pubertets-og vækstforstyrrelser, samt børneinkontinens.

Klinikken behandler også patienter med en lang række andre medfødte og medicinske tilstande, samt afvigelser fra normal vækst og udvikling, som kan forekomme i alderen 0-19 år. Nogle fremgår af vores vejledninger her på hjemmesiden.

Klinikken råder over moderne udstyr til bl.a. lungefunktionsundersøgelse også til mindre børn, måling af nitrogenoxid i udåndingsluften, anstrengelsestest på løbebånd og cykel, priktest, øjenprovokation og fødevareprovokation, uroflow og blærescanning samt ultralydscanning af endetarmen.

Når du klikker på vejledninger om de hyppigste sydomme og de test vi foretager her i praksis, får I en kort beskrivelse af sygdommen eller undersøgelsen, samt eventuelle links til yderligere relevant information.