Om klinikken

Doctor Marlas Børn & Unge klinik er en moderniseret lægeklinik, der huser børnelægen Marla Chellakooty og hendes team af dygtige engagerede medarbejdere. Klinikken er beliggende i hjertet af Odense med lokaler i Danmarks største Lægehus på Skt. Anne Plads. Klinikken er hyggeligt indrettet og er et trygt sted at komme for børn, unge og forældre. Vi bestræber os på at have god tid til at tale med jer.

Hvad behandler vi

Klinikken undersøger og behandler børn og unge fra fødslen til det fyldte 19. år. Vores fokusområder er særligt astma, allergiske lidelser, børneeksem, pubertets- og vækstforstyrrelser, overvægt, mavesmerter, hovedpine og inkontinens. Herudover tilbyder klinikken coaching og mindfullness rettet mod børn og unge.

Vores ambition

Børnelægen og hendes dygtige team lægger vægt på at skabe et forløb, der opleves trygt. I møder det samme personale fra gang til gang, og der ydes diagnostik og behandling af høj faglig kvalitet. Lægen og det øvrige team deltager jævnligt på kurser og kongresser for at holde sig fagligt opdateret. Klinikken følger altid gældende nationale og internationale guidelines for behandling og udredning af sygdomme hos børn og unge, og vi samarbejder med børneafdelinger og andre relevante samarbejdspartnere.

Værktøjer og udstyr

Klinikken arbejder hen imod at blive papirløst og bruger journalsystemet Ganglion. Der anvendes så vidt muligt det nyeste undersøgelsesudstyr, der er tilgængeligt. Vi har som den første børnelægeklinik i Danmark et impulsocillometer, et apparat der kan måle luftvejsmodstand i de meget små luftveje. Det er særdeles velegnet til de yngste børn, fordi de bare kan trække vejret helt normalt i den.